Cornholespel till företag som vill spela cornhole på mässor och kontoret

Cornhole med egen design och logotyp

Cornholespel till företag som vill spela cornhole på mässor och kontoret

Är du på jakt efter ett nytt, engagerande sätt att stärka ditt företags team och marknadsföra ditt varumärke? Cornhole, ett enkelt men beroendeframkallande spel, kan vara precis vad du behöver. I den här artikeln utforskar vi hur anpassade cornholespel med din företagslogotyp kan ge mervärde både på kontoret och under företagsevent.

Vad är cornhole?

Cornhole, även känt som “bean bag spel”, är ett spel där spelarna turas om att kasta säckar fyllda med majs eller bönor mot ett upphöjt bräde med ett hål i slutet. Spelet har sina rötter i Tyskland och har blivit en populär utomhusaktivitet i USA. Det är känt för sin enkelhet och kan spelas av människor i alla åldrar.

Fördelar med cornhole i företagsmiljö

Att ha ett cornholespel på kontoret är inte bara roligt, det kan också fungera som ett effektivt verktyg för teambuilding. Det uppmuntrar till social interaktion och kan ge en välbehövlig paus från arbetsdagen, vilket hjälper till att minska stress. 

Dessutom, när det används på mässor, blir det ett utmärkt sätt att engagera potentiella kunder och göra ditt varumärke mer minnesvärt.

Storsäljare 🔥

Cornholespel 120x60

Våra cornholespel 120×60 är de populäraste spelen i vårt sortiment. Tack vare sin officiella tävlingsstorlek så kan du både spela seriösa matcher men även bara kasta för att det är kul.

fr. 2.895 SEK

Paket med 2 brädor och 8 påsar

Fördelar

Cornholespel 120x60

Företagsspel med egen design & logotyp

Ett cornholespel med företagets logotyp och färger är inte bara ett spel, det är en marknadsföringsinvestering. Genom att anpassa spelet med din logotyp, förvandlar du varje spelomgång till en subtil marknadsföringsaktivitet. 

Dessutom, när du väljer högkvalitativa material, säkerställer du att spelet håller länge, vilket ger långvarig exponering för ditt varumärke.

Öka kundengagemang på mässor

På mässor är det viktigt att sticka ut. Ett cornholespel med din logotyp kan locka besökare till din monter och skapa en avslappnad atmosfär för att inleda samtal. Det är en unik och interaktiv metod för att skapa varaktiga intryck hos potentiella kunder.

Öka er exponering

Tryck er egen design!

Vi har hjälpt över 100+ företag att trycka cornhole med egen design och logotyp. Vi har hjälpt företag som t.ex. Swedbank, Skistar, Zoegas och Texas Longhorn.

fr. 2.995 SEK

+ moms

Fördelar

Cornhole med egen design och logotyp

Tips för att börja spela cornhole på företaget

För att få ut det mesta av ditt cornholespel, överväg att organisera interna turneringar eller teambuilding-aktiviteter. Det är också viktigt att placera spelet på en säker plats där det inte stör arbetsflödet eller skapar risker. 

Köp ditt cornholespel hos oss på Cornholebutiken!

Beställ våra kompletta cornholespel med högkvalitativa brädor och påsar i valfria färger.

Cornhole premium baksida 3
Varukorg