Om oss

Cornholebutiken.se ägs av bolaget Cornhole Store Europe AB som även driver varumärket Cornholestore.com som säljer Cornhole i hela Europa

 Bakom bolaget står vi i familjen Gustafsson.Vi älskar att spela cornhole. Första gången vi testade sporten var för över 10 år sedan.

Vi är en av Sveriges ledande butiker för cornhole och tillbehör inom sporten!

Cornholebutiken - om oss
Cornhole i Sverige

"Vi är mycket stolta över att leverera hundratals nya cornholespel till svenska hem, företag och föreningar varje år - nu tar vi med spänning steget ut på den Europeiska marknaden under 2024 med målsättningen att bli en av Europas ledande butiker inom cornhole."

Anton Gustafsson, Co-founder

Vårt sortiment

Våra produkter har en exklusiv och skandinavisk design. Tillsammans med Europas ledande fabrik för cornholespel så importerar vi tar vi fram kvalitétstestade cornholebrädor och sätter prägel på dem med vår unika design.

Cornhole Cornholespel Arrow 1001P

Cornholebrädor

Våra cornholebrädor finns i två olika utföranden; Standard & Premium. Standardbrädorna räcker för de allra flesta som vill spela cornhole på kontoret, i trädgården eller kanske på stranden. 

Men våra Premiumbrädor är av tävlingskvalité och har ännu finare materialval, ännu vackrare detaljer och bättre finish. Navigera till våra cornholespel.

Cornholepåsar

Våra cornholepåsar finns i många olika färger och är fyllda med plastgranulat (plastkulor) istället för det tradionella majskornen. 

Plastgranulaten känns lika bra, håller längre, möglar inte och dammar inte. Ett helt enkelt modernare och bättre alternativ. Navigera till våra cornholepåsar.

Svarta cornholepåsar
Cornhole med egen design och logotyp-custom

Cornhole med egen design

Vi har hjälpt många företag, kommuner, lag och föreningar att ta fram cornholespel med eget varumärke eller budskap tryckt på landningsytan. 

Det är ett perfekt sätt att få kunder och medarbetare att göra något kul samtidigt som ni exponerar ert varumärke.

Vad är Cornholebutikens målsättning?

Vår målsättning är enkel: 

Cornholebutiken.se ska erbjuda våra kunder Sveriges bästa cornholespel till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Betalningar ska ske säkert genom Klarna och leveranser ska vara blixtsnabba.

Genom vårt nära samarbete med Europas ledande leverantör av Cornhole spel så kan vi erbjuda marknadens bästa brädor till ett konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder alltså de bästa cornholespelen på den svenska marknaden.

Den absolut mest klara fördelen med att välja våra cornholespel är givetvis att du slipper importera produkter från ett annat land med alla risker det innebär. Du även slipper dyra fraktkostnader, tull och support på annat språk än svenska.

Istället erbjuder vi en låg fraktkostnad, inga tullavgifter och suverän support på Svenska!

Vilka står bakom Cornholebutiken.se?

Cornholebutiken ägs och förvaltas av Cornhole Store Europe AB som ägs och drivs av personer som har över 10 års erfarenhet av försäljning online. Du kan känna dig trygg när du handlar av oss.

Cornholebutiken är en del av vårt internationella varumärke, Cornholestore.com.

Cornholestore och Cornholebutiken logotyp

Cornhole Store Europe AB
Organisationsnummer: 559413-5476
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka 
Sverige 
E-mail: kontakt@cornholebutiken.se
Telefon: +46300-29900

Behöver ni hjälp av vår 5-stjärniga support? Gå till sidan Kontakta oss.

Varukorg
[]