Cornholebutiken - om oss

Om oss på Cornholebutiken

Cornholebutiken.se är grundat av familjen Gustafsson som även driver varumärken Card Store och Papertown. Vi älskar att spela cornhole. Första gången vi testade sporten var för över 10 år sedan.

När Anton (till höger i bild) 2021 flyttade in i ett nytt hus och ville skaffa ett cornholespel så märkte han att det inte fanns några aktörer på den svenska marknaden som erbjöd högkvalitativa cornhole spel.

Det resulterade i att han beställde ett cornholespel med tillhörande påsar från centrala europa och fick betala dyr frakt. Där och då föddes affärsidén till Cornholebutiken.se.

Idag är vi en av Sveriges ledande butiker för cornhole och tillbehör inom sporten!

Våra produkter

Våra produkter har en exklusiv och skandinavisk design. De är framtagna tillsammans med Europas ledande cornholefabrik och håller allra högsta klass.

Cornhole cornholespel cornholebräda

Cornholebrädor

Våra cornholebrädor finns i två olika utföranden; Standard & Premium. Standardbrädorna räcker för de allra flesta som vill spela cornhole på kontoret, i trädgården eller kanske på stranden. Men våra Premiumbrädor är av tävlingskvalité och har ännu finare materialval, ännu vackrare detaljer och bättre finish.

Svarta cornholepåsar startsida

Cornholepåsar

Våra cornholepåsar finns i många olika färger och är fyllda med plastgranulat (plastkulor) istället för det tradionella majskornen. Plastgranulaten känns lika bra, håller längre, möglar inte och dammar inte. Ett helt enkelt modernare och bättre alternativ.

Vad är Cornholebutikens målsättning?

Vår målsättning är enkel: 


Cornholebutiken.se ska erbjuda våra kunder Sveriges bästa cornholespel till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Betalningar ska ske säkert genom Klarna och leveranser ska vara blixtsnabba.

Genom vårt nära samarbete med Europas ledande leverantör av Cornhole spel så kan vi erbjuda marknadens bästa brädor till ett konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder alltså de bästa cornholespelen på den svenska marknaden.

Den absolut mest klara fördelen med att välja våra cornholespel är givetvis att du slipper importera produkter från ett annat land med alla risker det innebär. Du även slipper dyra fraktkostnader, tull och support på annat språk än svenska.

Istället erbjuder vi en låg fraktkostnad, inga tullavgifter och suverän support på Svenska!

Vilka står bakom Cornholebutiken.se?

Cornholebutiken ägs och förvaltas av Investify Sweden AB som ägs och drivs av personer som har över 10 års erfarenhet av försäljning online. Du kan känna dig trygg när du handlar av oss.

Investify Sweden AB
Organisationsnummer: 559413-5476
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka 
Sverige 
E-mail: kontakt@cornholebutiken.se
Telefon: +46300-29900

Cornholebutiken-logotyp-cirkel

Samarbetar med säkra partners

Klarna logotyp

Betala säkert – och välj hur du vill betala med hjälp av Klarna Checkout.

Postnord logo

Blixtsnabba leveranser – Leverans sker oftast direkt hem till dig 5-7 dagar efter din order är placerad.

Varukorg