Beställ ett cornhole med egen design

Vi erbjuder dig som kund att beställa ett unikt cornhole där ni själva kan designa brädornas yta som ni önskar. Det kan t.ex. vara genom att placera företagets logotyp för att kunna använda spelet på kontoret. Ett annat alternativ är att placera lagets eller klubbens logotyp på brädorna för att kunna använda någonstans i klubbstugan mellan träningarna.

Pris: 3196 kr

exkl. moms

Skicka en förfrågan nu!

Cornhole med eget foto

Pris: 3196 kr

exkl. moms

Cornhole med klubbens emblem

Pris: 3196 kr

exkl. moms

Cornholespel med eget tryck och design förening och lag
Cornholespel med eget tryck och design företagslogga

Cornhole med företagets logotyp

Pris: 3196 kr

exkl. moms

Cornhole med skolans logotyp

Pris: 3196 kr

exkl. moms

Cornholespel med eget tryck och design skola

Vad är våra cornholespel med eget tryck gjorda av?

Cornholebutiken är stolt samarbetspartner till Europas ledande Cornholefabrik som är belägen i Norra Europa. Vi kan därmed alltid garantera produkter av allra högsta kvalité kombinerat med snabba leveranstider.

Våra cornhole brädor består av en yta gjord av hård plywood av björk vilket gör landsningsytan till en stabil yta för påsarna att landa på. Ramverket är också tillverkat av björk. Billigare cornholespel ger ofta en viss svikt när påsen landar på ytan vilket gör det svårt att få ut det mesta av spelet. Det här slipper du med våra högkvalitativa spel gjorda på hård och hållbar björk.

Spelet har utfrästa handtag i sidorna för enklare förflyttning och fällbara ben för enklare förvaring. Du kan t.ex. enkelt fälla in benen och hänga upp cornholespelet på väggen i förrådet.

Våra cornholepåsar är tillverkade av slitstarkt tyg och fyllda med plastgranulat för bästa hållbarhet och resultat. 

Vad behöver ni från oss?

Vi behöver inte några avancerade designfiler skapade i speciella program eller liknande – istället är allt vi behöver en högupplöst PDF-fil i storleken 120×60 cm.  PDF-filens storlek motsvarar landningsytan på brädan och är därmed den designen som kommer att monteras på spelets yta.

Väljer ni att göra en logotyp utan bakgrund så förblir spelet träfärgat och er logotyp i den färg som PDF-filen visar. Väljer ni att fylla hela filen med t.ex. blå bakgrundsfärg så får hela landningsytan en blå bakgrundsfärg. Observera att det endast är landningsytan som designas och att den del försvinner där hålet sågas ut.

Vanliga frågor

Hur lång leveranstid är det på cornholespel med eget tryck?

När du beställer ett cornholespel med eget tryck och design så adderas ett par dagar till vår ordinarie leveranstid. Det innebär att vi levererar generellt sett inom 5-10 arbetsdagar. Observera att leveranstiden gäller fr.o.m. att betalningen har genomförts.

Vad är brädorna tillverkade av?

Landningsytan på spelen är tillverkad av hård och slitstark plywood gjord på björk. Även brädorna ramverk är tillverkade av björk för att tåla slitage på bästa sätt.

Hur kan vi designa ett cornholespel själva?

Ni skapar enkelt en högupplöst (300DPI) PDF-fil i storleken 120×60 cm med önskad design. Denna skickar ni till kontakt@cornholebutiken.se i samband med att ni kontaktar oss genom formuläret här ovanför eller direkt till mailadressen.

Kan ni hjälpa oss med designen av cornholespelet?

Vi kan hjälpa er med enklare designuppsättningar – t.ex. er logotyp i nedre kant på brädorna. Skapandet av dessa filer kostar 500 kr extra + moms.

Hur sker betalningen?

Vi skickar en betalningslänk så fort vi är överens. Ni kan välja att betala med kort eller faktura (Klarna). Betalningen behöver ske innan vi påbörjar tillverkningen av ert cornholespel.

Skicka en förfrågan nu!

Varukorg