Så tillverkas våra cornhole

Här nedanför kan du se hur vi skapar våra cornholespel tillsammans med Europas ledande tillverkare/supplier. 

Steg 1: Montering av cornholebrädan

Första steget vid tillverkningen av våra cornhole är givetvis monteringen av själva delarna. Våra cornholebrädor är tillverkade av högkvalitativ och hård björk. Det gör att brädorna är hårda, stabila och har en mycket bra hållbarhet.

Brädorna tillverkas i Kina av Europas ledande cornholefabrik som sedan slut ställer touchen på spelen när det gäller viktiga detaljer som tryck och lackering.

Observera att spelen skiljer sig åt beroende på vilken typ av kvalité du beställer. På den här sidan visas hur ett “COMP”-spel ser ut.

Cornhole premium baksida

Steg 2: UV-printing

Nästa steg i produktionen är att printa våra cornholebrädor med antingen våra egna motiv eller kundens egen design. Vi använder en modern tryckmaskin som ger ett hållbart UV-tryck som står sig i många år framöver.

Tack vare den bra printern så kan vi skapa motiv med oerhört bra färg- och mönsteråtergivning samtidigt som träets konturer fortfarande syns. Brädorna printas i vår samarbetsfabrik som ligger i Holland.

Läs mer om hur ni kan designa ert eget cornhole eller titta på vårt sortiment av cornholespel.

Steg 3: Lackering

Tredje och sista steget är lackering av brädans yta. Det här görs i omgångar för att säkra upp brädans hållbarhet och skydd mot slitage. Utöver skyddet så får brädan även ett bra – utan att bli för mycket – glid.

Även lackeringen sköts av vår samarbetsfabrik i Holland. Detta sker i flera olika lager beroende på vilken kvalité på spelet du beställer. 

När spelet har lackats och torkat så är det redo för leverans direkt hem till din dörr (eller företag).

Beställ ditt cornhole nu!

Vill du beställa ett av våra fantastiska cornholespel? Beställ ditt kompletta paket idag och få leverans om 5-10 vardagar. 

Varukorg