Standard vs Premium

Cornholebutiken.se erbjuder två olika sorters cornholespel. Det ena är “Cornholespel standard” och det andra är “Cornholespel Premium”. En enkel sammanfattning om vad skillnaden är på spelen är att alla delar är något bättre när det kommer till Premium-modellerna. I den här artikeln jämfört vi de två olika spelen för att du enkelt ska kunna välja det cornhole som passar dig bäst. Lycka till med ditt val!

Brädans landningsyta

Standard: 10 mm
Premium: 15 mm

Båda brädorna är tillverkade av baltiskt björkträ. Det innebär att brädan har en bra och hård konstruktion i grund och botten. Standardbrädan är 10 mm tjock och det räcker egentligen för alla sorters spelare. Premiumbrädan i sin tur är 15 mm tjock och ger en mindre svikt (den är i princip obefintlig på standardbrädan också) och lite mer tyngd i hela spelbrädet. Det gör att det står stabilare och upplevs stabilare överlag. I det stora hela så kommer du förmodligen inte att tänka på att Standardbrädan är något enklare så länge du köper spelet för att spela hemma i trädgården eller på kontoret.

Cornhole - cornholebräda och cornholespel
Premium
Cornhole
Standard

Landningsytans finish

Standard: 2 lager lack
Premium: 3 lager lack

Våra standardbrädor lackas i två omgångar över trycket när det är tryckt på brädan. Precis som med brädans tjocklek så räcker det här gott och väl, men vill du växla upp både kvalité och lite mer glid på brädan så är Premium-brädan rätt val då den lackas i 3 omgångar.

Cornhole premium baksida 2
Premium
Cornholespel lackad yta
Standard

Design och detaljer

Standard: Stilren “boxdesign”
Premium: Finsnickeri med fler detaljer och överhängande landningsskiva

Det är förmodligen utseendet som skiljer de två cornholespelen mest åt. Standardspelet är uppbyggt på ett ramverk som ger spelet den klassiska “cornhole-looken”. Premiumspelet i sin tur har istället en landningsyta som hänger över kanterna på ramverket. Landningsytan har dessutom rundade kanter och förstärkta ben. Det är helt enkelt ett mer påkostat snickeriarbete bakom Premiumbrädan.

Cornhole premium baksida
Premium
Cornholespel infällbara ben
Standard

Prisnivå

Standard: 2495 kr inkl moms
Premium: 3995 kr inkl moms

Vårt Cornholespel Standard håller absolut högsta klass jämfört med andra spel i samma prisklass. Spelet är tillverkat av Europas ledande cornholefabrik och är rakt igenom ett mycket bra val för de flesta. Vårt Cornholespel Premium är inte bara av högsta klass när det kommer till materialval, design och funktionalitet – vi erbjuder det dessutom till ett mycket bra pris.

Cornhole cornholespel cornholebräda
Premium
Cornhole
Standard

Vilket cornholespel ska jag välja?

Då är vi tillslut framme i den stora frågan – vilket spel passar dig bäst? Det är en fråga som är svår att svara på, men har du budget för ett finare (och bättre) spel så tycker vi att du ska gå för Premiumspelet. Men känner du att du inte vill spendera de pengarna som ett Premium kostar så är Standard-spelet ett mycket bra alternativ. Oavsett vilket cornholespel du väljer så kommer det att skänka dig glädje i många år framöver!

Cornhole bräda-symbol
Cornholebutiken logotyp
5/5

Köp ditt cornholespel hos oss!

Varukorg