5 bästa varumärkena inom cornhole 2024

Bästa varumärkena cornhole

Cornhole, en sport som sitt namn till trots är seriösare än det låter, har blivit en allt mer populär aktivitet runt om i världen. Detta unika och engagerande spel kombinerar precision, strategi och skicklighet på ett sätt som få andra gör. 

Är du bekant med spelet? Om inte, tänk kasttekniken i boule kombinerat med precisionen i dart. Har du förstått charmen nu?

När du går djupare in i Cornhole-världen, inser du snabbt att utrustningens kvalitet spelar en avgörande roll för spelupplevelsen. Precis som inom alla andra sporter, är rätt utrustning avgörande för att nå framgång. Låt oss nu dyka in i världen av Cornhole och undersöka de bästa varumärkena på marknaden.

1. Allcornhole

Allcornhole är en mästare på området och har blivit ett känt namn inom Cornhole-samhället. Grundat i Dayton, Ohio, har företaget gjort en strålande resa mot toppen av Cornhole-världen.

Allcornhole erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive brädor, påsar och till och med anpassade lösningar. Deras brädor är kända för sin slitstarka konstruktion och exakta design, vilket ger spelare en utmärkt spelupplevelse. Här är några av de mest framstående egenskaperna:

 • Brädor: Tillverkade med en robust träram och en yta av slitstark plywood.
 • Påsar: Finns i olika material, från kraftigt duktyg till glidande material för avancerade tekniker.
 • Anpassningsalternativ: Erbjuder personaliserade brädor och påsar, perfekt för företagsevent, födelsedagar eller bröllop.

Kunder älskar Allcornhole för dess konsekventa kvalitet och kundservice. Priserna reflekterar den höga kvaliteten på produkterna, men de flesta anser att det är väl värt investeringen.

2. American Cornhole Association

American Cornhole Association (ACA) är mer än bara ett varumärke. De är de officiella regel förvaltarna för spelet Cornhole. Grundades 2003 med en mission att standardisera spelets regler och utrustning, har ACA också sitt eget sortiment av brädor och påsar.

ACA:s brädor följer officiella regler, vilket gör dem till ett utmärkt val för seriösa spelare och turnerings deltagare. Några av deras nyckelelement inkluderar:

 • Reglemente:  Alla produkter följer ACA:s officiella regler och riktlinjer.
 • Material: ACA brädor är gjorda av högkvalitativt trä, med en slät yta för optimal kastning.
 • Prisvärde: ACA brädor är rimligt prissatta utan att kompromissa med kvaliteten.

ACA får också mycket beröm från kunderna, med positiva recensioner som hyllar dess produkters kvalitet och hållbarhet. Dessutom är deras påsar kända för sin konsekventa prestanda, vilket är avgörande för spelare på alla nivåer.

3. Gladiator Cornhole Gear

Gladiator Cornhole Gear (GCG) erbjuder ett sortiment av högkvalitativa Cornhole-brädor och påsar. Företaget strävar efter innovation inom Cornhole-utrustning, vilket återspeglas i deras robusta och unika produktlinje.

GCG:s brädor är tillverkade av björkträ, vilket ger dem en kraftig hållbarhet. De erbjuder också specialdesignade cornholepåsar för att matcha varje spelares kaststil. Här är några av deras mest framstående funktioner:

 • Brädor: Kraftiga cornholebrädor med ACA:s officiella regler
 • Påsar: En mängd olika stilar och typer av påsar, inklusive de som är designade för specifika kasttekniker.
 • Anpassningsbara: Förmågan att anpassa brädor och påsar för att matcha spelarens personliga stil.

GCG är känt för sin framstående kundservice och högkvalitativa produkter, vilket gör det till ett toppval för seriösa Cornhole-spelare.

4. Cornhole Ace

Cornhole Ace är ett annat framstående varumärke inom Cornhole-branschen. Deras fokus på kvalitet och innovation har hjälpt dem att skapa produkter som förbättrar spelets njutning för alla spelare.

Deras brädor och påsar är kända för deras hållbarhet och design, med funktioner som:

 • Brädor: Lättviktiga, men robusta brädor som ger en jämn och konsistent spelupplevelse.
 • Påsar: Högkvalitativa påsar som är designade för att ge optimal balans och prestanda.
 • Kundtjänst: Utmärkt kundsupport som står redo att hjälpa vid alla frågor eller problem.

Cornhole Ace är alltid ett bra val för spelare som letar efter högkvalitativa produkter som förbättrar deras spel.

5. Cornhole Addicts

Cornhole Addicts kan låta som ett skämt, men de är allvarliga när det gäller Cornhole. Med sina högkvalitativa brädor och påsar har Cornhole Addicts blivit en favorit bland många spelare.

Det som gör Cornhole Addicts unikt är deras passion för spelet, vilket återspeglas i deras produkter. Deras brädor och påsar är gjorda med stort fokus på detaljer och prestanda, vilket gör dem till ett toppval för alla Cornhole-entusiaster.

Sammanfattning och jämförelse

Att välja rätt Cornhole-utrustning kan vara en utmaning, särskilt med så många utmärkta varumärken att välja mellan. Men genom att överväga dina specifika behov och preferenser kan du hitta det perfekta varumärket för dig. Här är en snabb jämförelse av de fem varumärken vi har nämnt:

Varumärke

Material

Pris för komplett cornholespel

Speciella egenskaper

Allcornhole

Trä

$349-449

Störst i världen på cornhole

American Cornhole Association

Trä

$299-399

Officiella ACL tävlingsbrädor

Gladiator Cornhole Gear

Trä

$349

Bra på cornholepåsar

Cornhole Ace

Trä

$299-319

Stilrena cornholebrädor

Cornhole Addicts

Trä

$299-399

Stort utbud av accessoarer

Nybörjare kan vilja börja med ett mer prisvärt varumärke som ACA eller Cornhole Ace. Professionella spelare och turneringsspelare kan dock föredra ett mer specialiserat varumärke som Allcornhole eller Gladiator Cornhole Gear. Och för dem som vill uttrycka sin personliga stil är Cornhole Addicts och Gladiator Cornhole Gear bäst tack vare sina anpassningsmöjligheter. 

Vi på Cornholebutiken.se erbjuder högkvalitativa cornholespel och cornholepåsar för konkurrenskraftiga priser. Välkommen att ta en titt på vårt utbud!

Framtida trender inom Cornhole-branschen

När det gäller framtiden för Cornhole ser vi flera spännande trender. Teknologiska innovationer, som digitala poängtavlor och sensorförsedda brädor, är på väg att revolutionera spelet. 

Alla dessa varumärken har potential att leda vägen när det gäller dessa framsteg, vilket gör Cornhole ännu mer spännande och engagerande för spelare på alla nivåer.

Avslutning

Oavsett om du är ny till Cornhole eller en erfaren spelare, kan att välja rätt utrustning dramatiskt förbättra din spelupplevelse. Varje varumärke vi har täckt erbjuder något unikt, så det är värt att prova några olika för att se vilket som passar bäst för ditt spel. 

Kom ihåg, det viktigaste är inte att vinna – det är att ha roligt. Så plocka upp en väska, sikta mot hålet, och njut av spelet!

 

Köp ditt cornholespel hos oss på Cornholebutiken!

Beställ våra kompletta cornholespel med högkvalitativa brädor och påsar i valfria färger.

Cornhole premium baksida 3
Varukorg