Cornholespel bäst i test: 3 bästa cornholespelen 2024

Bästa cornholespelet-Bäst i test

Cornhole är en av de mest underhållande och enkla trädgårdsspelen som finns. Spelarna försöker kasta cornholepåsar mot en bräda med hål i. Om du är ute efter att ha roligt med vänner eller familj så är cornhole ett bra mycket bra val. 

I den här artikeln listar vi de 3 bästa cornholespelen för dig som vill köpa en prisvärd modell, premiummodell eller ett cornholespel med tävlingsstandard.

1. Cornholespel standard

Bästa cornholespelet-Bäst i test-Standard

Bästa cornholespelet för dig med låg budget

Pris: 2495 kr

Cornholespel Standard från Cornholebutiken.se är ett av de mest sålda cornholen i Sverige. Spelet kommer i fyra olika utseenden som är designade i Sverige. Spelen tillverkas i samarbete med Europas ledande cornholefabrik och håller en mycket hög kvalité och standard. Både brädorna och påsarna är tillverkade med officiella tävlingsstorlekar. Cornholespel Standard är en storsäljare och passar i varje hushåll. Mycket spel för pengarna helt enkelt!

Fördelar:

 • Material av hög kvalité 
 • Mycket prisvärt cornholespel från en av Sveriges ledande cornholebutiker
 • Stabila cornholebrädor med stilren skandinavisk design
 • Bra handtag för enklare transport

Nackdelar:

 • Inte lika mycket detaljer och finsnickeri som Cornholespel Premium
 • Lite sämre kvalité jämfört med Cornholespel Premium

2. Cornholespel premium

Bästa cornholespelet-bäst i test-Premium

Bästa cornholespelet för dig med hög budget

Pris: 3995 kr

Cornholespel Premium från Cornholebutiken.se tar steget till nästa nivå. Dessa brädorna är tillverkade av både bättre material men har också fler och snyggare detaljer. Kvalitén på spelen är overall högre jämfört med det populära “Cornhole Standard”.

Du kan även här välja mellan fyra olika designs som är framtagna av Cornholebutikens egen designer.

Fördelar:

 • Material av riktigt hög kvalité
 • Vackra detaljer som ger spelet en exklusiv touch
 • Stabila cornholebrädor med stilren skandinavisk design
 • Bättre spelupplevelse
 • Bra handtag för enklare transport

Nackdelar:

 • Högre prislapp jämfört med Cornholespel Standard
 • Något tyngre (kan vara bra att veta om du gillar att ta med dig spelet till t.ex. stranden)

3. The Official ACL Europe Pro Set

Bästa cornholespelet för dig med elitsatsning som målsättning

Pris: €500

The Official ACL Europe Pro Set från Wicked Wood Games ger dig som spelare en riktigt premium cornhole-upplevelse. Givetvis är spelet officiella storleken 120x60cm. 

Denna cornhole-uppsättning är gjord av högkvalitativt material för att garantera en lång livslängd. Brädorna är tillverkade av hållbart trä med en glatt yta för en jämn kastupplevelse.

Dessutom är detta set certifierat av American Cornhole Association, vilket garanterar att det uppfyller alla regler och standarder för en rättvis och säker spelupplevelse.

Tips att tänka på innan du väljer bästa cornholespelet

När man väljer cornholespel är det viktigt att tänka på både kvalitet och prisklass. Här är några faktorer att ta hänsyn till:

 1. Material: Se till att brädan är tillverkad av högkvalitativt trä eller annat robust material för att undvika skador och förlänga spelens livslängd.
 2. Storlek: Standardstorleken på cornhole-brädor är 24×48 tum. Se till att du väljer en storlek som passar ditt utrymme och dina preferenser.
 3. Regler: Se till att du väljer ett spel som uppfyller reglerna enligt American Cornhole Association för att få en rättvis och säker spelupplevelse.
 4. Prisklass: Du kan hitta cornholespel i en mängd olika prisklasser, från budgetvänliga alternativ till mer premiumversioner. Bestäm dig för en prisklass som passar din budget och dina önskemål.

Tänk på dessa faktorer när du väljer cornholespel för att säkerställa att du får en produkt som är värd pengarna och ger en fantastisk spelupplevelse.

Köp ditt cornholespel hos oss på Cornholebutiken!

Beställ våra kompletta cornholespel med högkvalitativa brädor och påsar i valfria färger.

Cornhole premium baksida 3
Varukorg

Information om 15mm-spel: Vi väntar på en försenad leverans av en container med material för 15mm-spel. Förlängd leveranstid gäller och uppskattas till ca 15-20 vardagar just nu (gäller endast när du uppgraderar till 15mm).

X