Cornhole Cutthroat: Regler & Poäng

Cornhole cutthroat regler

Cornhole Cutthroat är en annan variant av populära utomhus spelet cornhole, där varje spelare eller lag spelar för sig självt. Här är en guide för hur man spelar och reglerna för att spela Cornhole Cutthroat.

Hur man spelar

I Cutthroat spelar varje spelare eller lag för sig själv. Varje spelare eller lag har fyra säckar och försöker kasta dem in i hålet på plattformen från en avsedd avstånd. Poäng ges när säcken går in i hålet eller landar på plattformen. Poängen från varje spelare eller lag räknas separat och den spelaren eller det laget med flest poäng vid spelets slut vinner.

Regler

Reglerna för cornhole cutthroat är ungefär desamma som reglerna för enkel match, men alla spelare eller lag tävlar för sig själva. Varje spelare eller lag har fyra säckar och försöker kasta dem in i hålet på plattformen från en avsedd avstånd. Poäng ges när säcken går in i hålet eller landar på plattformen.

Poängen räknas upp efter varje omgång och den spelaren eller det laget med flest poäng vid spelets slut vinner. Det finns inget lagspel så det är inte möjligt att få hjälp från andra spelare.

Poängräkning

  • Scoringen är densamma som i enkel match
  • Varje säck som går in i hålet ger 3 poäng
  • Varje säck som landar på plattformen ger 1 poäng
  • Poängen räknas upp efter varje omgång och den spelaren eller det laget med flest poäng vid spelets slut vinner.

Tidsåtgång

Cutthroat-matcher kan ta längre tid att spela än enkel match eftersom varje spelare eller lag spelar för sig själv. Det är vanligtvis en bra idé att ha tidsschema för spelet så att det kan avslutas på en viss tid.

Cornhole bräda-symbol
Cornholebutiken logotyp
5/5

Köp ditt cornholespel hos oss!

Sammanfattning

Cornhole Cutthroat är en rolig och utmanande variant av det vanliga spelet cornhole. Reglerna är liknande, men det ger varje spelare eller lag chansen att vinna spelet på egen hand. Spela det med vänner och familj för en dag full av utomhusnöje. Läs om fler Cornhole spelvarianter, spelformer och tävlingsformer.

Köp ditt cornholespel hos oss på Cornholebutiken!

Beställ våra kompletta cornholespel med högkvalitativa brädor och påsar i valfria färger.

Cornhole premium baksida 3
Varukorg