Cornhole tillbehör: Här är utrustningen du behöver

Cornhole, även känd som bean bag game, är ett älskat trädgårdsspel som har uppskattats av människor i alla åldrar i årtionden. Spelet är enkelt: spelare turas om att kasta påsar fyllda med majs, bönor eller plastgranulat mot en upphöjd plattform med ett hål i mitten. Poäng ges när påsen landar i hålet eller på brädan.

I takt med att cornholes popularitet fortsätter att växa, ökar även alternativen för tillbehör för att förbättra spelupplevelsen. Väskor, belysning och poängtavlor, det finns otaliga sätt att lyfta ditt cornhole-spel.

 I den här artikeln kommer vi att dyka in i de olika typerna av tillbehör för cornhole som finns tillgängliga och ge rekommendationer för några av de populäraste alternativen på marknaden. 

Oavsett om du är ett erfaret cornhole-proffs eller precis har börjat, hjälper den här guiden dig att hitta de perfekta tillbehören för att ta ditt spel till nästa nivå.

Svarta cornholepåsar

1. Cornholepåsar

När det kommer till cornhole-tillbehör kan påsarna du använder ha stor inverkan på ditt spel. Det finns flera typer av påsar tillgängliga, alla med sina egna unika egenskaper och fördelar.

Cornholepåsar-symbol
Cornholebutiken logotyp
5/5

Köp dina cornholepåsar hos oss!

Typer av påsar att välja mellan

Allväderspåsar: Dessa påsar är designade för att klara olika väderförhållanden och är gjorda av vattentäta material. De är bra för utomhusspel och kan användas under alla årstider.

Påsar med officiella mått och material: Dessa påsar är standardstorlek och vikt för officiella cornhole-tävlingar. De är gjorda av ett hållbart material och är fyllda med plastpellets eller majs.

Specialdesignade påsar: Dessa påsar tillverkas på beställning och kan skräddarsys med din egen design eller logotyp. De är bra för att anpassa ditt spel eller för användning i reklamevenemang.

Faktorer att tänka på när du köper nya påsar

Vikt: Vikten på påsarna kan påverka hastigheten och banan för dina kast. Officiella cornholepåsar väger vanligtvis mellan 1-1,5 pund.
Material: Materialet i påsarna kan påverka hållbarhet, grepp och väskans övergripande känsla. Påsar kan vara gjorda av t.ex. tyg och syntetiska eller lädermaterial.
Hållbarhet: Tänk på påsarnas hållbarhet, särskilt om du planerar att använda dem under en längre tid eller under olika väderförhållanden.

Populära cornholepåsar

Här nedanför listar vi populära varumärken som säljer cornholepåsar:

Cornholeväskor

2. Cornholeväskor

Det finns mycket bra bär- och förvaringsväskor som är speciellt utformade för att transportera och skydda dina cornholebrädor och påsar. Dessa väskor är vanligtvis gjorda av slitstarka material som nylon eller canvas och kan ha funktioner som axelremmar och flera fack för att enkelt kunna bära och organisera.

Väskor för cornholebrädor: Vill du kunna bära med ditt cornholespel till t.ex. stranden så är en väska avsedd för cornholebrädorna storlek ett mycket bra val.

Väskor för cornholepåsar: Påsarna är betydligt mindre än brädorna och du kan egentligen använda vilken typ av väska som helst. Ett vanligt val är att bära och förvara påsarna i en tote bag.

3. Belysning till cornholebrädorna

Att lägga till belysning till din cornhole-inställning kan inte bara förbättra utseendet på ditt spel utan också möjliggöra spel i svagt ljus. Det finns flera typer av belysningsalternativ tillgängliga för cornhole-brädor, alla med sina egna unika egenskaper och fördelar.

Typer av belysning tillgängliga för cornhole:

LED-remsor: Dessa är flexibla ljusstrips som enkelt kan fästas i botten av cornhole-brädan. De finns i en mängd olika färger och kan styras av en fjärrkontroll eller en smartphone-app.

Bärbara lampor: Dessa är små batteridrivna lampor som kan placeras på eller nära cornhole-brädet för extra belysning. De finns i en mängd olika stilar och kan användas för både inomhus- och utomhusspel.

Faktorer att tänka på när du köper belysning för cornhole


Batteritid: Om du planerar att använda bärbara lampor, överväg batteritiden och om lamporna kommer med ett uppladdningsbart batteri eller behöver bytas ut.

Ljusstyrka: Tänk på ljusstyrkan på lamporna, speciellt om du planerar att spela i svagt ljus.

Hållbarhet: Tänk på lampornas hållbarhet, speciellt om du planerar att använda dem för utomhusspel.

Cornhole poängtavla

4. Poängtavlor

Det kan anses enkelt att räkna resultatet i cornhole, men det är ofta en diskussion kan uppkomma. Speciellt om man spelar tillsammans med vänner och familj samtidgt som flera olika konversationer pågår runt banan.

En poängtavla till cornhole är ett mycket bra alternativ för dig som vill kunna hålla koll på resultatet enkelt.

Sammanfattning

Många av tillbehören och utrustningsalternativen är inte nödvändiga för att kunna genomföra spelet hemma i trädgården, men samtidigt så kan det addera extra bekvämlighet eller extra tävlingsmentalitet. Vi passar även på att rekommendera våra cornholespel om ni vill byta upp er eller komma igång med cornhole!

Köp ditt cornholespel hos oss på Cornholebutiken!

Beställ våra kompletta cornholespel med högkvalitativa brädor och påsar i valfria färger.

Cornhole premium baksida 3
Varukorg