Cornhole Team Play: Regler & Poäng

Cornhole team play regler

Cornhole Team Play är en variant av populära utomhus spelet cornhole där två lag tävlar mot varandra. Här är en guide för hur man spelar och reglerna för att spela Cornhole Team Play.

Hur man spelar

I Team Play tävlar två lag med varandra. Varje lag består av två spelare och tävlar tillsammans för att få så många poäng som möjligt. Varje lag har fyra cornholepåsar och försöker kasta dem in i hålet på plattformen från en avsedd avstånd. Poäng ges när säcken går in i hålet eller landar på plattformen. Poängen från varje lag räknas tillsammans och laget med flest poäng vid spelets slut vinner.

Regler

Reglerna för cornhole team play är ungefär desamma som reglerna för enkel match, men alla spelare spelar i lag. Varje lag har fyra säckar och försöker kasta dem in i hålet på plattformen från en avsedd avstånd. Poäng ges när säcken går in i hålet eller landar på plattformen.

Poängen räknas upp efter varje omgång och laget med flest poäng vid spelets slut vinner. Spelare kan diskutera taktik med varandra och hjälpa varandra med att kasta säckarna.

Poängräkning

Scoringen är densamma som i enkel match. Varje säck som går in i hålet ger 3 poäng och varje säck som landar på plattformen ger 1 poäng. Poängen räknas upp efter varje omgång och laget med flest poäng vid spelets slut vinner.

Tidsåtgång

Team Play-matcher kan ta längre tid att spela än enkel match eftersom varje lag består av två spelare och taktik och samarbete kan spela en roll. Det är vanligtvis en bra idé att ha tidsschema för spelet så att det kan avslutas på en viss tid.

Cornhole bräda-symbol
Cornholebutiken logotyp
5/5

Köp ditt cornholespel hos oss!

Sammanfattning

Cornhole Team Play är en rolig och utmanande variant av det vanliga spelet cornhole. Reglerna är liknande, men det ger varje lag chansen att vinna spelet genom samarbete och taktik. Spela det med vänner och familj för en dag full av utomhusnöje och teamwork. Läs om fler Cornhole spelvarianter, spelformer och tävlingsformer.

Köp ditt cornholespel hos oss på Cornholebutiken!

Beställ våra kompletta cornholespel med högkvalitativa brädor och påsar i valfria färger.

Cornhole premium baksida 3
Varukorg